18 januari 2008

Stora shoppardagen inför Albins stora badardag.

Fredag igen och jag är återigen ledig. Skönt som vanligt. Började dagen med ett blodprov på stora labbet på Bergslagssjukhuset innan det bar av till Västerås. Vi hade kommit fram till att det trots det höga bensinpriset skulle bli billigare att inhandla merparten utav varorna på Willys och de varor som ev inte fanns där skulle vi handla på ICA Maxi.

Besöket i V-ås började dock med ett besök på Plantagen då vi tyckte det var dags att förnya blommorna i köket blandannat. Anna som är min egna lilla florist hittade som vanligt tre fina blommor i riktiga vårfärger, ja de fick bli lite vårblommor då de andra såg lite ledsna ut, som vi bestämde oss för att ha i köket och lite gröna växter till vardagsrummet.

Klara på Plantagen väntade Willys trodde vi men det fick bli en snabbis inne på Jula som ligger i samma byggnad. Då det var mycket att handla skulle det bli omöjligt att ha det vi handlat på Willys i huvudet om vi skulle bli tvungna att titta in på ICA Maxi så en penna var nödvändig. Hade hoppats hitta en bra bläckpenna till rimligt pris men det fick bli 10 enkla bläckpennor till hyffsat pris i stället. När vi kommit en bit på listan inne på Willys anslöt sig Albins mormor, morfar och moster. Nöjda på Willys begav vi oss till Restaurang Gyllene Fågeln för att fylla kistan innan en tur inne på ICA Maxi väntade.

Med allt inhandlat styrde vi kosan hemåt, Anna tog plats i deras bil för att kunna svänga förbi hemma för att plocka med sig det vi skulle ha till festlokalen medan jag, Elin och Albin styrde kosan till Ejalunden för att plocka upp mor för att sedan åka till festlokalen för att lasta in allt vi handlat. Med alla samlade i festlokalen började arbetet med smörgåstårtorna. Albins morfar tog kommandot och vi andra hjälpte till med det vi kunde. När tårtorna var klara för garnering la vi ner arbetet och styrde kosan till Ejalunden för en kaffe innan vi åkte hem för att fixa till oss själva inför morgondagen. Albin skulle badas, Anna skulle färga håret och jag klippas och ansas. Behöver jag säga att vi kom i säng lite sent. *ler*

Inga kommentarer: