19 januari 2008

Albins dopdag

Uppe med tuppen idag, mycket som skall vara klart innan dopet. Började dagen med frukost sedan styrde jag, svärmor och svärfar kosan till festlokalen. Svärmor och svärfar tog deras bil och for i förväg för att hinna in på Coop medan jag for till Ejalunden för att plocka upp mor innan vi landa i festlokalen.

Väl på plats i festlokalen började vi arbetet med att garnera tårtorna, efter ett tag anslöt sig Anna, Elin och Albin för att fixa och dona med det sista med dukningen. Klockan tickade på och tillslut bestämde vi, Anna, jag, Albin och Elin, oss för att åka hem för att hinna göra oss i ordning innan vi skulle vara i kyrkan.

Dopet blev mycket fint och Anna och Mattias sång lyfte det hela till en fantastiskt nivå, min systerdotter Sofia läste en dikt vi hitta som vi båda fastna för. Albins faster Kia läste ett stycke hur biblen om Jesus och barnen och Albins andra faster tillika fadder stod med oss framme vid dopfunten. Blev en otrolig fin stämning i kyrkan.

Efter dopet visade vi våran lägenhet för de dopgäster som var intresserade sedan åkte vi vidare till festlokalen där smörgåstårta vänta.

Inga kommentarer: