16 januari 2008

Trevlig eftermiddag med prästen på besök

Började tidigare idag för att hinna hem till eftermiddagens besök ifrån prästen som under lördagen skall döpa Albin i Västanfors kyrka.

Vi hade lite städning att ta itu med, så här års om inte Caesar är klippt drar han in ganska mycket grus som sedan blandas med päls som han släpper. Som tur är det inte så mycket han släpper utan mer parten utav det hela är grus som han envisas med att dra in *ler*. Dammsugaren går varm.

Anna hade inhandlat tulpaner, godis och kanelbullar till fikat. Rumsbordet var riktigt vackert att beskåda med tulpaner, 3 gråa mindre skålar från Höganäs fyllda med "hårdingar" i 3 olika färger, lägg därtill kakfatet med 3 kanelsnäckor och bilden är komplett. Vart ett trevligt samtal med prästen om allt och inget och därtill hur vi hade tänkt oss Albins dop. För min del, och säkert för Annas del oxå, kom en del minnen tillbaka från den där dagen i november 2005 när min läkare här i Fagersta ville skicka mig till Västerås för att utesluta leukemi. Trots att vi inom familjen är duktiga på att prata om min sjukdom kändes de på något konstigt vänster ändå skönt att ventilera tankarna återigen. Efter att prästen tackat för det djupa och trevliga samtalet begav vi oss ut på en promenad innan dagens middag fixades. Pizza från Lastella.

Inga kommentarer: