28 augusti 2007

Hem från BB

Lördagen den 25 augusti lämnade vi BB i Västerås efter att man tagit PKU-provet på Albin, han vägde vid hemgång 3795 gram.

Efter att Albin hade ätit och sovit en stund efter att vi själva intagit vår frukost var det så dags för PKU-provet. Gubben fick suga på mitt finger medan Anna fick spruta in Glukos med jämna mellanrum, barnsköterskan lyckades dock inte få Albin att dela med sig utav sitt blod så hon bad barnmorskan försöka vilket gick bättre. Efter det så skrevs vi ut och vi var fria att lämna BB. Packade ihop våra saker och gick ner till Ingång 31 där, morfar, mormor och moster väntade. Glädjen var total.

Placerade bilbarnstolen med Albin i bilen sedan gick filmkamera, kameror (både mobilkameror och digitalkameror) varma innan vi kunde styra kosan till Baby Proffsen i Västerås där vi skulle titta på lite grejor, hittade dock inte det vi sökte så vi begav oss mot Barnenshus ute på Erikslund istället. Hittade dock inte det vi sökte men lite annat kom vi ut med från butiken, efter lite gratiskorv inne på Jula var vi så redo för hemfärd. Albin sov hela vägen hem till Ringvägen.

Efter att vi hade installerat oss hemma så tog mormor, morfar och jag farmor och farfars bil ner till Ejalunden för att byta till Volvon och för att handla. När vi hade flyttat Volvon från gästparkeringen på Ejalunden till Coops parkering upptäckte vi det. Volvon läckte soppa så fort man vred på tändningen. Knatade in på Coop och handlade det vi skulle sedan gick jag upp till farmor och farfar för att förklara läget och för att hämta hem Caesar. Tog Saaben tillbaka till Ringvägen med matkassarna som jag och mormor knatade upp till lägenheten med medan morfar gav sig ut på kycklingjakt, Flygande Jakob skulle bli kvällens middagsmat.

När morfar hittat den grillade kycklingen ringde han för att meddela att han väntade på mig på Coops parkering, det var dags att bogsera hem Volvon. Tog Saaben ner och ställde den på farmor och farfars parkering sedan tog jag plats i Volvon.

Inga kommentarer: