31 augusti 2007

Besök från BVC Sköterskan


Japp, idag tisdagen den 28 augusti fick vi besök utav BVC-sköterskan Kristina. Allt såg bra ut och Albin hade ökat 140 g i vikt sen i lördags då vi åkte hem från BB. Huvudmåttet hade ökat 1 cm

Barnmorskan informerade oss om att vi skulle ta kontakt med BVC under måndagen så att vi kunde boka in ett besök med henne, skojad med henne och sa att vi behöver nog inte ringa för hon är en vän till familjen så hon ringer nog innan vi hinner ringa. Mycket riktigt, 08.20 måndag morgon ringer Kristina för att boka in en tid under tisdagen, hon hade en vikt att kolla upp 10.15 och det brukar ta en 30 minuter så hon tyckte att hon borde kunna vara här strax före elva och det kunde hon. Fick en massa broschyrer, en mängd muntlig information och Albin fick en sagobok.

Caesar var lite skeptiskt till en början men fann sig snart då vi intygade att hon hade rätt att vara här och att hon inte skulle skada Albin, han är för go.

Efter lite snack i soffan var det så dags för oss att klä av vår lille gosse då han skulle vara näck inför vägningen. Medan han låg där på skötbordet passade Kristina på att kontrollera naveln och göra rent densamme. Efter viktkontroll tackade hon för sig och önskade oss lycka till och välkomna till henne nästa tisdag.

1 kommentar:

Kefa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.