13 april 2007

Besök i Kungens Kurva

Sitter i denna sena timme i Tumba med laptopen och försöker skriva ner dagens bravader. Började dagen med frukost och Yatzy spel tillsammans med Anna, Annas föräldrar och syster sedan var vi ner till källaren för att hämta upp lite saker inför morgondagen. Vi passade även på att spana in barnvagnen som Anna och hennes syster brukat och som våran knodd, om allt går vägen, oxå ska bruka.

Efter att vi hade placerat ut borden så begav vi oss till Fiskarhagen för att hämta lite saker trodde vi, när vi kom dit var de på rymmen så vi begav oss till ICA Maxi för att handla istället.

Åter hemma hos Annas föräldrar väntade lunch, sill och potatis, medan Anna hade köpt på sig färsk pasta och en burk cremé fraiche som hon smaktsatte med diverse kryddor.

Mätta och belåtna begav sig jag, Anna, Annas mamma och syster till Kungens Kurva där vi skulle reklamera en tröja Anna köpt eftersom den sprack vid tvätten, när hon skulle leta en ersättningströja hittade vi två stycken som vi alla fastnade för så vi kom ut ifrån butiken med 2 tröjor *ler*

När alla ärenden var uträttade i Kungens Kurva begav vi oss återigen till Fiskarhagen för att hämta lite saker och denna gång hade vi tur, de var hemma.

Inga kommentarer: