6 januari 2008

Jul och nyår i Tumba

Jul och nyår i Tumba

Nu befinner vi oss åter i Fagersta igen. Jul och nyår spenderade vi hemma hos Annas föräldrar i Tumba. Var riktigt skönt att vara ledig från jobbet och kunna vara hemma och umgås med Anna och Albin. Albin charmade brallorna av sina morföräldrar, moster och alla andra han stötte på och han fortsatte i samma stil i går när han fick träffa farmor och farfar sin för första gången efter helgerna.Julafton firade vi tillsammans med Annas morbror, moster, mormor, morfar och farmor hemma hos Albins mormor, morfar och moster.

Mellandagarna spenderade vi på olika vis. Fredagen ägnade vi Annas kusin Camilla ett besök. Lille Goliath har ju gått och blivit storebror till en liten Ellioth.

Nyår firade vi hemma hos Albins mormor, morfar och moster bara vi. Dagen började dock med att jag, Anna, Albin och Albins moster, Elin, begav oss till Sätra för att hälsa på Anna och Elins syssling Sara och hennes familj för en fika. Saras föräldrar var också nyfikna på lille Albin de hade liksom Sara och Mattias inte sett Albin sedan Albin var en vecka gammal och de kom över till oss för att träffa vårt lilla underverk. Sara och Mattias lille Thedore var så snäll mot Albin och delade med sig utav sina leksaker, ja till och med sitt täcke. Sara la ut en filt som Albin kunde ligga på och då kom lille Theodore med sitt täcke. Efter besök hemma i Sätra väntade ett kort besök hemma hos Annas morföräldrar innan vi återvände till Tumba för att äta gott och umgås.

I morgon börjar en ny arbetsvecka, blir dock en kort vecka då jag är ledig på fredag. Albins mormor fyller 45 på lördag så vi beger oss återigen till Tumba.

Inga kommentarer: