20 november 2007

Helgen har passerat!

Ja helgen har passerat och en ny är på ingående, hade en rätt så kravlös helg där vi slappa och tog det lugnt. Rätt skönt det också emellan åt.

Lördagen blev det en skön promenad i för dagen det vackra vädret, turen gick upp till Kottis där vi kastad lite pinnar till Caesar tills 2 utav kommunens jägare kom, tyckte det verka dumt att vara där då så vi styrde kosan hemåt förbi Coop och Ejalunden. Kvällen ägnade vi åt tv, först Svensson Svensson sedan Babben & Co och kvällen avslutades med Ladder 49, en toppen film om du frågar mig.

Söndagen började med en tur ner till Ejalunden för att göra mor & fars bil redo för deras resa mot hemligt mål tillsammans med Maggie. Väl på plats på Ejalunden skrapade jag rutorna innan jag flytta bilen för att lasta in fars rullstol. Innan vi gick därifrån vinkade vi av resenärerna. Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Ejalunden för att ha kaffe klart när de kom hem från Rättvik där de hade lyssnat på Kjell Lönnå och Sundsvalls kammarkör, något som uppskattades som jag förstod det.

Inga kommentarer: