12 september 2007

”Semester i Tumba”

Mormor Yvonne hade ledighet att plocka ut så hon passa på att vara mormor-ledig under våra två veckodagar i Tumba. Trevligt!

Under torsdagen besökte vi Kungens Kurva och Babyland där Anna inhandla en amningsbh, när vi kom ut därifrån var vår lille gosse inte glad, det visade sig att blöjan var i behov att bytas. Så efter ett blöjbyte i skuffen på Peugeoten styrde vi kosan mot EG:s Fyndmarknad där vi skrota runt en stund innan vi knata in på ICA Maxi för att handla.

Fredagen kom och vi styrde kosan mot Fiskarhagen för att hälsa på Annas mormor och morfar och även moster Agneta då hon bor där tillfälligt. Utav Annas mormor och morfar fick Albin hemstickat; ett par byxor, en tröja och tre par mössor. Annas mormor höll på med att par strumpor också men de var inte riktigt färdiga, de kom med posten igår *ler*. Efter en fikastund gjorde vi en rundvandring i trädgården för att bland annat ta med oss några äpplen hem som Anna kunde göra mos på.

Under lördagen hade vi öppet hus hemma hos Albins mormor och morfar för att de som ville se vårat underverk skulle få en chans att gör det. Blev en trevlig eftermiddag med en massa fina presenter, tack alla!

Söndag, en tur till Färingsö och Nora bruk stod på schemat. På väg ut till Färingsö stannade vi till vid Kungens kurva för att titta på ett par skor till mig, vi kom ut ifrån Skopunkten med ett par till mig, Anna och Elin *ler*. Efter Skopunkten väntade Micro där jag inhandlade en nyckelring till bilnyckeln. Med alla ärenden uträttade styrde vi så kosan ut mot Färingsö först för att hälsa på Annas farmor. Efter en fika där styrde vi kosan till Nora bruk för att hälsa på några vänner till Annas familj innan vi åkte till Eriksberg för att käka på donken innan vi styrde kosan hem till Albins morföräldarar för en kopp kaffe innan vi tackade för oss och började vår resa hem till Fagersta.

Många mil i den nya bilen vart det den första veckan.

Inga kommentarer: