15 augusti 2007

Gårdagen...

... ja den flöt på. Anna hade tid hos MVC 9.30, men då jag var ledig hela dagen i måndags kände jag att jag inte hade tid att närvara. Anna tog Elin och Caesar med sig och knata ner, så medans Anna träffade barnmorskan, väntade Elin och Caesar ute. Proverna visade åter igen på äggvita i urinen så idag, onsdag, ska vi till Specialist mödravården i Västerås klockan 10.30 för en extra koll.

Vikt +11 kg * SF-mått 37 cm * Urin/äggvita +3 * Blodtryck 148/87 * Hjärtljud 148 * Huvudet fixerat

Efter jobbet styrde jag kosan hemåt för att så småningom ta en tur förbi DVD-mannen för att inhandla en kabel och lite DVD filmer innan vi styrde kosan till Coop och så småningom mina föräldrar.

Därifrån styrde vi sedan kosan hemåt för att lasta ur matvarorna innan vi for till Skinnskatteberg där jag tittade på en cykel. Hittade dock inget utav intresse och då klockan visade på 17.10 så skulle vi hinna tillbaka till Fagersta och cykelaffären i Västanfors. Sagt och gjort, Westcom fick det bli. De hade lite mer i sitt sortiment så lite sugen vart jag på en ny cykel men det finns så mycket annat jag anser att vi är i behov utav oxå. Såsom en större och pålitligare bil. Får se vad blir.

Resten utav kvällen ägnades åt pannkaksätande och film, Gisslan med Bruce Willis.

Inga kommentarer: