26 januari 2008

En promenad i de vackra vädret

Blev en del brödkanter till övers när vi skar till formfranskorna till smörgåstårtorna, de tänkte vi att änderna nere vid Västanforskyrka skulle få kalasa på.

Efter frukosten så gjorde vi oss i ordning för att möta de vackra vårvädret, Albin och vi skulle prova en utav Albins doppresenter. Albin skulle få åka i sin nya vagn. Det var riktigt fint väder ute, bitvis lite halt så Caesar hade vissa svårigheter med att kontrollera sina ben stundtals men skönt hade han, vi också för den delen.

Väl nere vid Västanfors kyrka så visade det sig att fler hade haft samma tanke som vi, en utav mina gamla idrottslärare och hennes man var nästan klara. Skulle de fortfarande vara hungriga? Svaret på den frågan skulle visa sig vara Ja. Med tom brödpåse styrde vi kosan till Fontänen eftersom vi hade bjudit mor och far på middag till kvällen. Vi hade lite högrev som väntade på att bli tillagat i frysen så det fick bli en klassisk köttgryta som vart uppskattad tror jag. Till det servades koktpotatis och kokta grönsaker. Mycket gott.

Inga kommentarer: