9 augusti 2007

Middag på Ejalunden

Igår var det middag på Ejalunden. Syster yster från Småland med man och dotter skjutsade ena sonen till Örebro och passade på att
sova en natt i Fagersta. Syster från Ställdalen tittade oxå in.

Hade fullt upp hela dagen för övrig på jobbet, satt inte på latsidan en gång *ler*. Efter jobbet plockade jag upp Anna för att sedan åka till MVC där vi trodde att vi hade en tid hos barnmorskan. När vi suttit där en stund gick en BVC sköterska förbi, som är en bekant till familjen, och frågade hur det va och så där och undrade om vi hade tid till barnmorskan då hon inte skulle vara där idag men hon skulle titta i datorn om det var så att hon skulle titta in efter att hon varit i Norberg. Det visade sig då att vi hade vår tid den 9 augusti och inte den 8, Anna var dock säker på att det var den 8 så förmodligen så har hon ändrat tiden eftersom vår ordinarie barnmorska är på plats på onsdagar, medans vikarien jobbar i Norberg då, så det var bara att styra kosan till Ejalunden.

Hjälpte mor med maten sedan väntade en trevlig kväll med god mat; till huvudrätt serverades Tacogratäng och till efterrätt Vita harens chokladsås med glass. Mumma.

Som jag skrev tidigare idag så har det varit full upp på jobbet.

Efter jobbet bar det av till MVC där det visade sig att Anna återigen hade skräp i urinet, äggvita +2. Blodtryck och vikt såg dock bra ut men för säkerhets skull så ska hon lämna ett nytt prov i morgon för att se om vi behöver åka till Västerås för en större koll. Efter besöket hann vi med att fika. Jag tackad även ja till mammas goda pastasallad medan Anna nöjde sig med glass och vita harens chokladsås, innan smålandsgästerna tackade för sig och styrde kosan hemåt och Anna styrde kosan till frisören.

När Anna var klar hos frisören styrde vi kosan till Coop Extra innan vi åkte hem där Anna tog itu med disken och jag fortsatte arbetet med att ordningställa Laptopen innan jag somna 1,5h på soffan.

Inga kommentarer: